She's All That

..coz she thinks everything is belong to her

Babysitter

Ada korg tgk tv3 smlm pasal babysitter indonesia kena tangkap sbb dilambung2 n campak2 baby umur 4bulan? Ya Allah..sedih & terkejut aku tgk gaya dia buat kt baby tu. Kenapa mesti ade manusia yang camtu ha? Tak kesian ke kat baby yang tak tau pape. Tula jadi penyebab ibu2 nk berhenti kerja sebab nak jaga anak sndri. Aku? Byk kali jugak terfikir cmtu..hmmm.. sape tak syg anak kn..aduhai.

Tp..

Alhamdulillah babysitter baby aku ok, inshaallah. Semoga dia menjaga hani nabila dgn kasih sayang..aminnn. So tak jadik la benti keje..hehe. Cuma every lunch time aku akan blk tgk baby..walaupun 15-20mins perjalanan..ku tempuh juga. *^▁^*

1 comments:

Faana Roslan March 09, 2013  

ade jual lg tak rompers ni???

Myra Zailani

My photo
i hate to be hatters. i love to be a lover. i am insane. i love cupcakes.

Find me here:

      Popular Posts

      Followers

      Mari Mengira

      Freshment..

      E-Day Checklist



      1 . Engagement Date
      2 . Place
      3 . Catering + Menu
      4 . Canopi + kerusi + meja
      5 . Hantaran
      i . Chocolate
      ii . Pulut kuning
      iii . Puding
      iv . Sireh Junjung
      v . Fruits
      vi . Novelty Cake
      vii . Cookies [Famous Amos?]

      6 . Mini Pelamin
      7 . Make up
      8 . Ring
      9 . Photographer
      10 . Gifts
      11 . Dekorasi
      12 . Fresh Flower
      13 . Dulang hantaran
      14 . Bowl for chocolate
      15 . Baju Tunang

      Mortgage Calculator