She's All That

..coz she thinks everything is belong to her

Pengiraan yg tak final :)

Ok.. Mari kita buat kira-kira balik. Dah kurang sikit badget dari sebelum ni tapi still belum dapat masukkan benda yang klise.

1. Khemah - akak tlg byr rm250
2. Catering - rm8 x 200 : rm1,600
3. Baju tunang - rm85 (or cari kat bandung je)
4. Tudung - rm10
5. Veil & cekak spider - rm50
6. Hantaran (aksesori) - rm200
7. Mini - rm600
8. Photographer - rm200
9. Barang hantaran - rm500

So total utk semua yang penting : rm3,245/=. Okla kan sebab yang ni dah byk yg cover compare dgn yg calculation lama tu.hehe. Ok bereh. Nanti kalau rasa tak perlu tu aku akan kurangkan badgetnyer.. :)

Pss: Mama n ayah akan pulang ke kampung 27 ni utk ambil apa2 yang patut. Insyallah jadi :)

2 comments:

iQBaL HaSBuLLaH March 29, 2011  

tahniah myra...
btw kahwin nnt jgn lupa jemput ye?

:)

Miss Myra April 06, 2011  

thanks ;)
of course la jemput.. :))

Myra Zailani

My photo
i hate to be hatters. i love to be a lover. i am insane. i love cupcakes.

Find me here:

      Popular Posts

      Followers

      Mari Mengira

      Freshment..

      E-Day Checklist



      1 . Engagement Date
      2 . Place
      3 . Catering + Menu
      4 . Canopi + kerusi + meja
      5 . Hantaran
      i . Chocolate
      ii . Pulut kuning
      iii . Puding
      iv . Sireh Junjung
      v . Fruits
      vi . Novelty Cake
      vii . Cookies [Famous Amos?]

      6 . Mini Pelamin
      7 . Make up
      8 . Ring
      9 . Photographer
      10 . Gifts
      11 . Dekorasi
      12 . Fresh Flower
      13 . Dulang hantaran
      14 . Bowl for chocolate
      15 . Baju Tunang

      Mortgage Calculator