She's All That

..coz she thinks everything is belong to her

Placement Test

Pagi-pagi lagi aku dah bangun utk mandi dan bersiap-siap. Pagi disini means pukul 8am. not too early ok cuz i'm not the one who loves to wakeup early. hiks. Around 8.45 aku dah tercegat kat depan British Council. Hari ni aku ade placement test utk tentukan which level i shud going to. At the end of the test, ade oral plak dengan chekgu dari scotland. At last, aku ditempatkan di golongan orang-orang yang sederhana englishnya..sbb aku tau aku bukan minah salleh pure, so aku pasrah je la.hehe. At end of BC's story, i have to call back on early june to get to know my class schedule. Itu saje lah.

And pasal konvoi to kota tinggi tomorrow morning. i have to cancelled it cuz i've something to done first. Sorry Qama, i can't attent your reception but i promise i will attend at bride side in kL.. insyallah :)

Umm..banyak sgt story since aku abes blaja nih. Tapi tak sempat nak update. For the most memorable moment ialah 24th May 2009 lepas. Dek B kawen. Sungguh teruja dan happening time tu. It's kindda like CRS's reunion plak. Tapi aku tak dapat nak snap pics banyak2 sbb nset sonyku rosak. Nak repair kena kuar hundred. Kena la tggu gaji jer. Dah la terlupa bwk camera.. So oleh sbb aku excited jugak nak letak gambar time ahad tu..aku cilok dari korang2 yang tag aku kt fb. hiks.

credit to Azmir PooLout :) Love it dude.

2 comments:

Anonymous May 29, 2009  

ammy...
kalo aku next, then ko bila???

huhuh

She's All That May 29, 2009  

tak tau lagi.
blom ade duwet nak kawen.
hehe

Myra Zailani

My photo
i hate to be hatters. i love to be a lover. i am insane. i love cupcakes.

Find me here:

      Popular Posts

      Followers

      Mari Mengira

      Freshment..

      E-Day Checklist



      1 . Engagement Date
      2 . Place
      3 . Catering + Menu
      4 . Canopi + kerusi + meja
      5 . Hantaran
      i . Chocolate
      ii . Pulut kuning
      iii . Puding
      iv . Sireh Junjung
      v . Fruits
      vi . Novelty Cake
      vii . Cookies [Famous Amos?]

      6 . Mini Pelamin
      7 . Make up
      8 . Ring
      9 . Photographer
      10 . Gifts
      11 . Dekorasi
      12 . Fresh Flower
      13 . Dulang hantaran
      14 . Bowl for chocolate
      15 . Baju Tunang

      Mortgage Calculator